NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Van Dijk viđen u Londonu, Gabriel napušta Arsenal, bivši igrač...

Transfer glasine: Van Dijk viđen u Londonu, Gabriel napušta Arsenal, bivši igrač Uniteda pred potpisom za City

Transfer glasine: Van Dijk viđen u Londonu, Gabriel napušta Arsenal, bivši igrač Uniteda pred potpisom za City! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Defanzivac Southamptona Virgil van Dijk nalazi se u Londonu gdje dogovara svoj prelazak u Chelsea, prenosi Daily Telegraph. Antonio Conte je odlučan da dovede još jednog centralnog braniča u svoj tim, a Van Dijk se nalazi visoko na listi želja Contea. Iako je Liverpool zainteresovan za holandsku internacionalu zvijezdu, čini se da je Chelsea pobjedio u utrci za njega, posebno nakon što je Van Dijk objavio sliku na Instagramu na kojoj se nalazi u Londonu.

Defanzivac Arsenala Gabriel Paulista pridružit će se Valensiji nakon što su se dva kluba dogovorila za cijenu od 10 miliona funti (11 miliona evra). Brazilski defanzivac izgubio je mjesto u ekipi od Shkodran Mustafija i Rob Holdinga. On je u Arsenal stigao iz Villarreala za 11,3 miliona funti 2015. godine.

>> “Teško nam je pao odlazak Neymara, trebaju nam pojačanja!”

West Brom je odbio ponudu Manchester City-a od 18 miliona evra za Jonnyja Evansa, navodi se u izvještaju Daily Telegraph-a. Pep Guardiola želi dodatno pojačati svoju odbranu, nakon što je ove godine već doveo Kyle Walkera, Benjamin Mendy i Danila, njegova želja je sada bivši branič Uniteda.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!