NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Veliki interes vlada za igrača Schalkea, Neymar neće ostati vječno...

Transfer glasine: Veliki interes vlada za igrača Schalkea, Neymar neće ostati vječno u PSG-u, Wilshere se seli u Španiju

Transfer glasine: Veliki interes vlada za igrača Schalkea, Neymar neće ostati vječno u PSG-u, Wilshere se seli u Španiju! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Tottenham se je pridružio Arsenalu u utrci kako bi potpisali Leon Goretzku iz Schalkea, piše The Mirror. 22-godišnjak je već dugo vremena meta Topnika a sjajnim partijama nastavio je privlačiti interes iz cijele Europe. Iz Tottenhama su javili kako pomno prate sve utakmice u kojima nastupa Goretzka, a olakšavajuća činjenica za klubove je ta što njegov ugovor istječe na kraju sezone.

>> Mats Hummels otkrio zašto je isjekao kopačke pred utakmicu sa Dortmundom

Real Madrid radi na dugoročnom projektu kako bi u budućnosti potpisali Neymara bez obzira na njegov transfer u PSG prije samo nekoliko mjeseci, navodi se u izvješću u Diario Gola. U izvješću se navodi da će Neymar ostati u PSG-u dvije godine kako bi osvojio i Ballon d’Or i Ligu prvaka a ako ne postigne te ciljeve, Neymar će razmotriti interes klubova za njegove usluge. I upravo tu dolazi Florentino Perez. Realov predsjednik navodno je bio u kontaktu sa igračevim ocem i agentom Neymarom Sr. i rekao mu da će vrata Real Madrida uvijek biti otvorena za 25-godišnjaka.

[su_cashout]

Real Betis planira poslati još jednu pinudu za Jack Wilshere, javlja The Sun. Veznjak Arsenala odbacio je prijelaz u španjolsku ekipu u prethodnom transfer roku kako bi ostala u Londonu i pokušao se izboriti za mjesto u ekipi Wengera. 25-godišnjak se vratio na teren nakon što oporavio od ozljede, ali još uvijek nema osigurano mjesto u startnoj postavi Arsenala. Wilshere je ušao u zadnju godinu ugovora sa Arsenalom, a s obzirom da se približava Svjetsko prvenstvo i da su mu potrebne minute kako bi izborio poziv, transfer u Betis se čini kao dobre i vrlo moguća opcija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!