NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Vinicus Junior ide u Englesku, Real dovodi zanimljivo pojačanje u...

Transfer glasine: Vinicus Junior ide u Englesku, Real dovodi zanimljivo pojačanje u januaru, defanzivac Chelseaja napušta klub

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Arsenal bi mogao biti samo jedan od pet potencijalnih destinacija za Vinicius Junior u novoj godini ukoliko Real Madrid odluči da ga posudi, javlja Don Balon. Brazilska zvijezda nije uspio dobiti mjesto u timu Julen Lopeteguia i rečeno mu je kako može privremeno potražiti klub gdje će igrati redovnije.

>> OTKRIVENO: Liverpool ne želi ponuditi ugovor Aaronu Ramseyu zbog dva razloga, a evo i koja!

Privremeni trener Reala Santiago Solari navodno je izrazi želju za dovođenjem defanzivca Espanyola Mario Hermosa, izvještava Don Balon. Hermoso, bivši nogometaš mlađih selekcija Reala član je Espanyola od 2017. godine, ali je prethodno radio s Solarijem u B ekipi Reala koji je upoznat sa njegovim kvalitetima.

[su_bonus]

Torino želi u klub vratiti defanzivca Davida Zappacostu, javlja Calcio Mercato. Defanzivac je igrao za klub od 2015-17 prije odlaska u London gjde ima četverogodišnji ugovor. Međutim, Zappacosta je ove sezone igrao samo šest minuta u Premier lig te će ubrzo napusitti ekipu Mauriza Sarrija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!