NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zbog Neymara u PSG stiže veliko pojačanje, Barcelona pokazala interes...

Transfer glasine: Zbog Neymara u PSG stiže veliko pojačanje, Barcelona pokazala interes za defanzivca Napolija, Arsenal pronašao zamjenu za Ramseya

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Neymar pokušava uvjeriti Paula Pogba da napusti Manchester United i pridruži se Paris Saint-Germainu. Sukob Pogbe s trenereom Joseom Mourinhoom samo je povećaoa spekulacije oko budućnosti veznjaka na Old Traffordu, a pored PSG u svojim redovima ga žele Juve i Barca.

>> TOTTENHAM PRISTAO NA 177 MILIJUNA FUNTI: Novac će upotrijebiti da pojačaju svoj tim!

Barcelona je još uvijek zainteresirana za braniča Napolija, Kalidou Koulibalya te su poslali svoje skaute da ga prate protiv Liverpoola , javlja Mundo Deportivo. Branič je bio na meti Barce i Chelseaja zadnja dva transfer roka, ali je italijanska ekipa odbijala sve ponude za njega.

[su_bet365_100_bonus]

Arsenal u svoje redove želi dovesti Evera Benegu kojeg vide kao kao potencijalnu zamjenu za Arona Ramseya, piše Mirror. Banega je prethodno surađivao s Unai Emeryem tijekom njegovih dana u španjolskom klubu, koji vjeruje kako će argentinski veznjak donijeti dodatni kvalitet i iskustvo ekipi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!