NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zvijezda Reala pred potpisom za United, Barca dovodi igrača Atletica,...

Transfer glasine: Zvijezda Reala pred potpisom za United, Barca dovodi igrača Atletica, Arsenal napušta jedan od najboljih igrača

Transfer glasine: Zvijezda Reala pred potpisom za United, Barca dovodi igrača Atletica, Arsenal napušta jedan od najboljih igrača! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

transfer glasine

Zvijezda Reala, kolumbijac James Rodrigez istrajan je u namjeri da napusti Real Madrid nakon što je dogovrio lične uvjete sa trenerom Uniteda Jose Mourinhom, javlja Diario Gol. Sigurno je da će James napustiti klub samo je pitanje gdje će nastaviti karijeru, jer ga želi i AC Milan, koji bi ga doveo na posudbu a zatim bi i trajno otkupili njegov ugovor. Ali kako stvari stoje Rodrigez će potpisati za United, koji je prihvatio cijenu koju je postavio Real a ona iznosi 70 miliona eura.

>> Bomba iz Madrida: Simeone i Atletico za napadača ponudili 65 miliona eura

Barcelona će dovesti člana Atltico Madrida ukoliko im propane pokušaj da dovdi igrača PSG-a Marca Vearttia, javlja španjolski list AS. Katalonski klub se nada da će dovesti Verrattia una Camp Nou iz Pariza Saint-Germaina, međutim, parižani su jasni u namjeri da zadrže Italijana.  Saul se smatra idealnom alternativom, mada bi zabrana transfera Atletica mogla otežati pregovore.

[su_live_koeficijenti]

West Ham se priprema za lansiranje ponude od 25 miliona funti za Arsenalovog brzonogog napadača Theo Walcotta, prenosi Daily Mirror. Reprezentativac Engleske izgubio je i startnu postavu u reprezentaciji, nakon što ga je Wenger prekrižio u svojoj novoj formaciji u Arsenalu, jer za njega očigledno nema mjesta u sistemu 3-5-2. Čekićari su spremni da mu ponude više minuta te bi Walcott u namjeri da ubjedi selektora Engleske  da još uvijek ima kvalitet, mogao preći u zapadni London.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!