NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ibrahimović bez kluba, Turan u Londonu, Dembele u Milanu

Transfer glasine: Ibrahimović bez kluba, Turan u Londonu, Dembele u Milanu

Transfer glasine: Ibrahimović bez kluba, Turan u Londonu, Dembele u Milanu!  Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Turski reprezentativni veznjak Arda Turan pristao je priključiti se Arsenalu, piše list El Desmarque. Turan je naime već dogovorio sve uslove sa  klubom Premier lige, ali dvije strane još uvijek pregovaraju o visini transfera. Barcelona  za 30-godišnjakinja traži 26 milijuna funti (30 milijuna eura) a Arsenal je spreman platiti 5 miliona manje.

Zlatan Ibrahimović odigrao je svoju posljednju utakmicu za Manchester United, piše Daily Expressu. Bivšem reprezentativcu Švedske 12-mjesečni ugovor istječe 30. juna i nakon njegove ozljede koljenja u aprilu, Crveni đavoli očigledno su obavijestili napadača da mu neće biti ponuđen novi ugovor.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Leicester City označio je igrača Swansea Cityja Gylfi Sigurdssona kao glavnu metu nadolazećem transfer roku, u nadi da će on biti igrač koji će zamijeniti Riyad Mahrez, piše The Sun. Lisice su se pomirile da će da izgube Mahreza i spremni su se boriti protiv Evertona i Tottenhama da potpišu reprezentativca Islanda, koji je procijenjen na oko 30 milijuna funti.

>> Griezmann donio odluku o nastavku karijere

Milan je otvorio pregovore sa napadačem Celtica Moussom Dembeleom u nadi da će ga nagovoriti da potpiše za klub sa San Sira, piše Sky Sport. Chelsea i Borussia Dortmund također su oduševljeni bivšim Fulhamovim napadačom, ali Milan je prvi tim koji je se je konkretno počeo raspitivati za Dembelea te ne bi čudilo da na kraju završi u Milanu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!