NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Real se interesuje za veznjaka Napolija, United i Juve prave...

TRANSFER GLASINE: Real se interesuje za veznjaka Napolija, United i Juve prave razmjenu nogometaša, Neymar se vraća u Barcu?

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Real Madrid se pridružio Liverpoolu i Manchester Cityju u lovu na veznjaka Napolija Piotra Zielinskog, prenio je Calciomercato. Poljski reprezentativac je nedavno potpisao novi ugovor u Italiji koji također uključuje otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura.

>> URNEBESNO: Pogledajte kako se Mourinho ‘prosuo’ na Wembleyu!

Nakon što su postravili nogometaša Juventusa Paula Dybalu kao glavni cilj, Calciomercato tvrdi da su u Manchester United spremni u suprotnom smjeru poslati Paula Pogbu. Barcelona je zainteresirana zaa Pogbu koji ne bi imao ništa protiv povratka u Italiju po drugi put.

[su_bet365_app]

Neymar je navodno zažalio zbog rekordnog prelaska u Paris Saint-Germain, javlja Don Balon, i želi se izboriti za povratak u Barcelonu. Brazilski reprezentativac je klubu obećao da će ovu sezonu 2018-19 završiti u Francuskoj, ali se nada da će se sljedećeg ljeta vratiti na Camp Nou.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!