NaslovnicaVijestiTransfer glassine: De Gea pravi šokantan transfer, United kupuje nogometaša Bayerna, Milan...

Transfer glassine: De Gea pravi šokantan transfer, United kupuje nogometaša Bayerna, Milan dovodi pojačanje iz Premierlige

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Paris Saint-Germain na ljeto u svoje redove želi dovesti vrata Manchester Uniteda Davida de Geu, javlja Telefoota. Vodeći klube  Ligue 1 žele nadograditi golmansku poziciju koju sada drži Alphonse Areola. Vratar.Chelseaja Thibaut Courtois i tinejdžer AC Milan Gianluigi Donnarumma također su mete parižana.

>> Mourinho: On da mi govori nešto?! Pa on je najgori trener u povijesti PL!

Manchester United vodi put u utrci za potpisivanje napadača Bayern Munchena, Roberta Lewandowskog, javlja Kicker. Poljski reprezentativac zainteresiran je za odlazak sa Allianz Arene ovog ljeta, a Real Madrid je također navodno zainteresovan. No, United je pokazao najveći interes bez obzira što je transfer rok veoma daleko.

[su_champions_league]

Ki Sung-yueng je pristao priključiti se AC Milanu te potpisati trogodišnji ugovor i napustiti Swansea City na kraju sezone, tvrdi Calciomercato. Veznjak se pridružio ekipi Swanseaja iz Celtica 2012. godine i već dugo je na meti Milana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!