NaslovnicaVijestiTransfer Griezmanna u Barcu u zastoju zbog ovog velikog problema

Transfer Griezmanna u Barcu u zastoju zbog ovog velikog problema

Transfer Griezmanna u Barcelonu “zapeo” je zbog jednog velikog problema, te se očekuje da Francuz tek na ljeto ostvari eventualni transfer na Camp Nou.

treansfer Griezmanna

Barcelona je nedavno kompletirala transfer Philippea Coutinha iz Liverpoola za 120 milijuna eura, plus dodatnih 40 sa bonusima.

Brazilac je bio velika želja katalonskog kluba i očekivalo se da se prelazak dogodi još prošlog ljeta, ali Redsi su bili uporni u namjeri da ga zadrže.

Ipak, bilo je samo pitanje vremena kada će klub sa Anfielda i Jurgen Klopp morati da popuste, pošto je igrač jasno izrazio svoju želju, a tjeranje inata i nezadovoljstvo igrača ne bi ništa dobro donijelo niti jednoj strani.

[su_live_koeficijenti]

Transfer Griezmanna, još jedne velike želje katalonskog kluba, nekako je pao u drugi plan, pošto je sva pažnja usmjerena na Coutinha. Sjajni golgeter se već duže vrijeme spominje kao neko ko je na izlaznim vratima kluba, a Blaugrana kao najozbiljniji zainteresovani klub.

Ipak, postoji jedan problem koji “koči” transfer Griezmanna, a to su enormna izdvajanja Barce za transfere ove sezone, pošto su ljetos platili Ousmanea Dembelea 105 milijuna eura, te već pomenutog Coutinha 120 milijuna.

No to nije sve, pošto je velika suma novca izdvojena i za novi, znatno poboljšani ugovor Lionela Messija, tako da će se Katalonci ipak morati primiriti do ljeta.

Naravno, prihodovali su ogroman iznos od transfera Neymara u PSG (222 milijuna), no ipak sebi ne bi mogli priuštiti toliko veliki trošak u ovom prijelaznom roku.

U slučaju da se transfer Griezmanna ostvari ove zime, vjerovatno bi imali problema sa UEFA-inim financijskim fair-playom, a Francuz ne bi imao pravo nastupa u Ligi prvaka, a to bi ipak bilo previše, pošto ni Coutinho neće moći da im pomogne u nokaut fazi.

Sve u svemu, sav fokus Barce na ljeto biće usmjeren na dovođenje sjajnog napadača, a cijena neće biti ispod 100 milijuna eura, koliko iznosi Griezmannova izlazna klauzula.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!