NaslovnicaVijestiTransfer je sada služben, ali Coutinho još ne može zaigrati za Barcelonu...

Transfer je sada služben, ali Coutinho još ne može zaigrati za Barcelonu…

Danas u 1 sat Coutinho je i službeno potpisao ugovor s Barcelonom te je predstavljen novinarima kao novo pojačanje kluba. Najskuplji igrač u povijesti Barcelone predstavljen je javnosti, no njegov debi na terenu publika će morati pričekati još minimalno 3 tjedna..

Coutinho je ovo ljeto neuspješno pregovarao s Barcelonom jer je klub iz Liverpoola da njihov igrač nije na prodaju, no nakon što su si ovu zimu doveli vrhunskog stopera Virgila van Dijka, odlučili si da bi mogli prodati Brazilca jer je Barcelonina ponuda bila vrlo izdašna – 120 milijuna + 40 milijuna bonusa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na samom predstavljanju predsjednik kluba i igrač zahvalili su jedan drugome na sjajnoj suradnji prilikom pregovora. Bartomeu tvrdi kako je Coutinhova strpljivost i želja da dođe u redove Barcelone bila ključna za realizaciju ovog transfera, a s druge strane Coutinho je rekao kako je presretan što je došao u klub, a posebno je zahvalio upravi koja je dala sve od sebe da realizira ovaj transfer koji je bio vrlo zahtjevan za ispuniti zbog Liverpoolove čvrste odluke da on nije na prodaju.

Coutinho će na terene za 3 tjedna…

Nakon što je prošao dvostruke medicinske preglede utvrđeno je kako Philippe u Barcelonu došao ozlijeđen te ga zbog toga neće biti u narednih 20 dana, potvrdila je službena stranica kluba. Očekuje se da će Coutinhov debi biti 4.2.2018. na gostujućoj utakmici protiv Espanyola.

[su_live_koeficijenti]

Zanimljivo, upravo je Espanyol jedini španjolski klub za koji je Coutinho do sada nastupao i za njega će to biti povratak na stadion Barceloninog gradskog rivala. Coutinho je kao Interov igrač došao na posudbu u drugom dijelu sezone 2011/12.

Coutinho je u Espanyol došao kao 19-ogodišnjak, a u dresu Barceloninog gradskog rivala odigrao je ukupno 16 utakmica u kojima je upisao 5 golova te 1 asistenciju. A njegov najveći poraz u LaLigi bio je u utakmici protiv Real Madrida gdje je Espanyol izgubio 5:0, Coutinho je u toj utakmici dobio 45 minuta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!