NaslovnicaVijestiTRANSFER KARIJERE ZA CUOTINHA: Liverpool ga pustio

TRANSFER KARIJERE ZA CUOTINHA: Liverpool ga pustio

Proteklo ljeta čelnici Liverpoola nisu pustili Philippea Coutinha da napusti klub, ali ipak s vremenom su i oni omekšali.

Coutinha

Proteklog ljeta čelnici Livepoola su bili jasni – nećemo prodati Coutinha ovog ljeta.

Na polovici sezone Liverpool je promjenio svoje mišljenje, to jeste odlučili su Courinha pustiti da ide iz kluba, a kao prvi klub koji je zainteresovan za njegove usluge spominje se Barcelona.

[su_oglas]

Marca postavlja pitanje zašto bi Courinho, koji ove sezone igra odličan nogomet, otpisao svoju glavnu ulogu u Liverpoolu.

Ipak, Marca misli kako je za to ‘kriv’ trener Redsa Jurgen Klopp, koji je prije par dana izjavio kako je pametno dovesti igrača u pravom trenutku.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Ključ uspjeha je dovesti igrača u pravom trenutku. Mi ovdje tako radimo, kada nekog želimo dovesti dovedemo ga u pravom trenutku”, rekao je trener Liverpool Jurgen Klopp za The Sun.

Proteklog ljeta to nije bio pravi trenutak, jer su se mnogi poudali u Coutinha, a u toku su bile pripreme, te su treneri iza tavrotenih vrata slagali svoje kockikce, te odlučivali ko ostaje, a tko može napustiti momčad.

Liverpool se nije htio odreči Coutinha, ali ipaka došlo je do velih ponuda od strane Barcelone. Jer Barcelona je u potrazi za sličnim igračem kao što je to bio bišvi igrač Barcelone Brazilac Neymar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!