NaslovnicaVijestiTRANSFER NA POMOLU: Da li je ovo dokaz da Aubameyang napušta Dortmund?!

TRANSFER NA POMOLU: Da li je ovo dokaz da Aubameyang napušta Dortmund?!

Već dugo vremena se priča o tome kako je Pierre-Emerick Aubameyang na izlaznim vratima  Borussije Dortmund, no iz ovog kluba se još nisu oglasili povodom bilo kakvog transfera Aubaeyanga. No ono što je Aubameyang uradio, bi možda značilo da je njegovo odlazak veoma blizu.

Aubameyang napušta Dortmund

Napadač Gabona i Borussije iz Dortmunda, Pierre-Emerick Aubameyang, veliki je obožavatelj brzih i luksuznih automobila, pa je sve iznenadila vijest da je odlučio da proda jednog od svojih najprestižnijih automobila. Riječ je o automobilu marke Lamborghini, Aventador LP 700-4, i iznenađujuće je da je Gabonac postavio cijenu za ovaj automobi na svega 280.000 eura.

>> Klopp objasnio zašto je ostavio Coutinha na klupi na utakmici protiv Evertona

On tvrdi da je to znatno ispod kupovne cijene, te na upit radoznalih novinara zašto to radi, Aubameyang nije želio dati adekvatan odgovor.

[su_watch_live_football]

Međutim, zbog ove odluke Gabonca, mediji u Njemačkoj su odmah pokrenili priču da bi ovo možda značilo njegovo preseljenje iz Njemačke. Teško je vjerovati da će ovaj izvrstani napadač Borussije Dortmund otići u ovom zimskom transfer roku, no neki engleski mediji izvješćuju kako će u siječnjup ojačati ekipu Chelseaja, a također, spominje se i ekipa Evertona, što je veoma iznenađujuće s obzirom na renome ovog kluba iz Liverpoola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!