NaslovnicaVijestiTRANSFER OD 100 MILIJUNA FUNTI JE ZAVRŠEN? Unitedov igrač svojom objavom iznenadio...

TRANSFER OD 100 MILIJUNA FUNTI JE ZAVRŠEN? Unitedov igrač svojom objavom iznenadio navijače!

Transfer od 100 milijuna funti je završen. Unitedov igrač svojom objavom iznenadio navijače Crvenih đavola. Navijači Manchester Uniteda su poludjeli nakon objave njihove mlade zvijezde Angel Gomesa, jer je prošle večeri uživao u igri i golu Jadon Sanchoa iz Borussije Dortmund.

Transfer od 100

Englesko čudo od djeteta je bio otkriće u Bundesligi, jer je prošle sezone napravio iznenadni prelazak u Njemačku iz Manchester Cityja.

Sancho je doista ušao u formu ove sezone i sinoć je pronašao mrežu u Ligi prvaka, samo četiri minute nakon što je ušao protiv Atletico Madrida.

[su_bet365_koeficijenti]

Ovo prati nedavni izvještaj Daily Mirrora koji povezuje 100 milijuna funti vrijednog napadača sa Manchester Unitedom i nekim drugim vrhunskim klubovima u Premier ligi, a navijači se više ne slažu sa tim nakon Gomesove objave na Twitteru.

Igrač Crvenih đavola je Sanchoa nazvao svojim bratom i ovo nije prošlo nezapaženo od strane navijačaa koji su odgovorili na njegov tweet, a mnogi pozivaju svojeg igrača da nagovori Sanchoa da potpiše za United.

[su_bet365_100bonus]

Jose Mourinhova ekipa bi svakako mogla napraviti pojačanje u napadu, a nitko od Alexis Snacheza, Marcus Rashforda ili Anthony Martiala zapravo ne funkcionira na dovoljno dosljedan način.

Može li ovo doista biti ‘završen posao’, kao što neki sugeriraju? Sigurno ne u ovoj fazi, ali ako Sancho nastavi igrati ovako, nema sumnje da će interes za njegovo vraćanje u Englesku rasti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!