NaslovnicaVijestiTRANSFER POTVRĐEN: Manchester City prisato na 43.5 milijuna funti!

TRANSFER POTVRĐEN: Manchester City prisato na 43.5 milijuna funti!

Transfer potvrđen. Manchester City prisato na 43.5 milijuna funti! Prema navodima Don Balona, Manchester City je navodno pristao na transfer od ukupno 43.5 milijuna funti da bi potvrdili potpisivanje napadača Lillea Nicoalasa Pepea sljedeće sezone.

Transfer potvrđen

Internacionalac Objale Bjelokosti je impresionirao u Ligue 1 u posljednje vrijeme i izgleda da će biti na putu prema stadionu Etihad ispred ostalih potencijalnih destinacija nakon mnogo nedavnih transfer špekulacija.

Pepova forma je privukla interes velikih ekipa, a Arsenal, Chelsea i Bayern Munchen su imenovani među potencijalnim destinacijama u nedavnom izvješću Telefoota.

Međutim, Don Balon tvrdi da je 23-godišnjak sada postavljen da se preseli na Etihad, gdje su prvaci Premierlige pristali na početnu naknadu i potencijalne dodatke sa klubom iz Ligue 1.

Ovo izgleda kao ogromno pojačanje za Pep Guardiolu, jer izgleda da će nastaviti sa izgradnjom dominantne ekipe koja bi ubrzo mogla biti uspješna i na Europskom nivou ako se sve stvari poslože za Španjolca.

Pepeov dolazak bi također mogao dovesti u pitanje budućnost velikih imena poput Raheema Sterlinga i Gabriel Jesusa u napadu, piše Don Balon.

Ovo je udarac za Arsenal koji izgleda kao klub kojem je jako potreban netko poput Pepea za nadogradnju na Danny Welbecka i Alexa Iwobija, dok bi Chelseaju odgovaralo malo više dubine u momčadi zbog promjenjive forme igrača kao što su Willian i Alvaro Morata.

Pepe bi mogao biti pojačanje za mnoge igrače u bilo kojem kubu, ali Don Balon sugerira da je City već uspio da riješi pitanje tog transfera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!