NaslovnicaVijestiTRANSFER PRED REALIZACIJOM: Mkhitaryan u januaru napušta United i seli se u...

TRANSFER PRED REALIZACIJOM: Mkhitaryan u januaru napušta United i seli se u Italiju!

Talijanski mediji su potvrdili glasine koje kruže u Engleskoj a tiču se Henrikha Mkhitaryana iz Manchester Uniteda. Naime, engelski mediji već nekoliko dana pišu o tome kako će Armenac na zimu napustiti Old Trafford, zbog loše forme ali i lošeg odnosa sa Jose Mourinhom. Da je transfer vrlo blizu realizacije, potvrdili su i mediji iz Italije.

Mkhitaryan u januaru napušta

BBC, uključujući i mnoge druge engleske medije, potvrdio je priču o lošim odnosima Henrika Mkhitaryana i trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha. Portugalski trener nije zadovoljan formom Armenca, tako da će vrlo vjerovatno bivši nogometaš Borussije Dortmund  i Shakhtar Donetska zamijenit klub već u januarskom transfer roku.

>> Transfer glasine: United poslao Juventusu ponudu od 60 miliona eura, Wilfried Zaha vraća karijeru na pravi put, Aubameyang šokirao sve svojom odlukom

Već smo pisali o tome da je za njega zainteresiran milanski Inter, a Corriere dello Sport sada dodaje da je igrač već boravio u Milanu, gdje su obavljeni pregovori sa čelnicima Intera. Mkhitaryana je zastupao zloglasni agent Mino Raiola, koji se već dogovorio s predstavnicima Intera što se tiče uvjeta igrača, ali za sada nije poznat oblik Mkhitaryanovog transfera iz Engleske u Italiju. To bi mogla biti posudba, ali ni prodaja igrača nije isključena.

[su_bonus]

Mkhitaryan je odigrao u dosadašnjem dijelu sezone za United odigrao 12 susreta u prvenstvu i četiri susreta u Ligi prvaka, ali u 16 mečeva je postigao  samo dva gola, što je za igrača njegovog renomea zaista premalo.

[su_bet365_100_bonus]

Ranije su i iz Borussije Dortmund izjavili da su spremni vratiti Mkhitaryana, kao što su već učinili i u slučaju Shinji Kagawae, kojeg su također vratili iz Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!