NaslovnicaVijestiTransfer pred realizacijom: Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog u redovima rivala iz...

Transfer pred realizacijom: Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog u redovima rivala iz Bundeslige

Nakon što je nekoliko godina Lewandowski jedini pravi napadač u Bayern, uprava je reagovala i praktično već dogovorila transfer igrača koji bi trebao biti njegova dostojna zamjena. Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann potvrdio je glasine kako će napadač Sandro Wagner vjerojatno u januarskom transfer roku  pojačati ekipu Bayern Munchena.

Bayern pronašao zamjenu

Bayern Munchen je napokon zaključio da im je potreban dolazak novog napadača, koji bi bio adekvatna zamjena Robertu Lewandowskom, koji već dugo vremena nosi sav pritisak na svojim plećima što se tiče napadačkog dijela ekipe. Izbor je pao na Hoffenheimovog 30-godišnji napadač Sandro Wagner, koji je čak svojim sjajnim partijama izborio i poziv u njemačku reprezentaciju u kojoj trenutno ima sjajne statistike – sedam nastupa i pet golova.

>> Transfer glasine: United dovodi igrača Juventusa, Chlesea se uključio u borbu za mladu brazilsku zvijezdu, Everton sprema šokantnu ponudu za ponajboljeg napadača Bundeslige

Wagner, koji je rođen u Münchenu te je ranije u karijeri već nastupao za ovaj klub, će prema treneru Hoffenheima Juliane Nagelsmannu, u januarskom transfer roku napraviti transfer karijere.

“Mislim da će sve biti riješeno u roku od jednog ili dva tjedna, ako, naravno, sve bude teklo po planu”, rekao je Nagelsmann nakon utakmice u Europskoj ligi protiv Ludogoretsa.

[su_bonus]

Tridesetogodišnji Wagner postigao je četiri gola ove sezone u njemačkom prvenstvu u 11 utakmica, ali u njemačkoj eliti iza njega su dvije dobre sezone. Prošle sezone postigao je 11 golova u Hoffenheimu, ali bio je još uspješniji prije dvije godine kada je postigao 14 golova kao član Darmstadta, te se je tako etiketirao kao jedan od najubojitijih napadača u Njemačkoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!