NaslovnicaVijestiTRANSFER PROCURIO U JAVNOST PRIJE OBJAVE: Slika zvijezde Arsenala u dresu novog...

TRANSFER PROCURIO U JAVNOST PRIJE OBJAVE: Slika zvijezde Arsenala u dresu novog kluba izašla u javnost!

Transfer procurio u javnost prije objave. Slika zvijezde Arsenala u dresu novog kluba izašla u javnost! Danny Welbeck u Galatasaray je izgleda završen transfer, jer je slika koju smo pronašli postala viralna na internetu, nakon što smo vidjeli da se na njoj nalazi zvijezda Arsenala u dresu novog kluba.

TRANSFER PROCURIO

Ostaje da se vidi da li je ovo jednostavno fotošopirano ili pretjerani pokušaj uzbuđenih turskih navijača (ili možda Topnika koji su toliko očajni da vide leđa Englezu), ali špekulacije govore da je klub poslao ponudu.

Welbeck ne izgleda kao da je regularan za Arsenal ove sezone pod vodstvom novog menadžera Unai Emeryja, što nije neko veliko iznenađenje nakon njegove razočaravajuće forme od kada se pridružio Topnicima u 2014. godini.

27-godišnjak je bio ključni igrač u Manchester Unitedu, a mnogi su osjećali da bi mogao imati koristi od igranja u klubu poput Arsenala, gdje bi se očekivao da postane još redovniji u svojoj željenoj poziciji u napadu.

Ipak, nije se dogodilo, međutim, Welbeck je postigao 27 golova u četiri sezone, nakon što je dostigao dvostruku brojku u jednoj sezoni – prošle godine je postigao 10 na svim natjecanjima.

To je daleko od dovoljno dobrog napadača u klubu Arsenalovih ambicija i imalo bi smisla da ode u ovom prijelaznom roku, dok su zainteresirani neki europski klubovi.

Welbeck u Galatasaray svakako izgleda kao transfer koji ima smisla, a možda se nešto uskoro i objavi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!