NaslovnicaVijestiTransfer REKORD na pomolu: Mourinho izabrao prvu transfer metu za ljetnji shopping!

Transfer REKORD na pomolu: Mourinho izabrao prvu transfer metu za ljetnji shopping!

Manchester United jučer je na domaćem terenu šokantno poražen od West Bromwicha, što je njihovim gradskim rivalima Cityu prijevremeno i zvanično donijelo titulu prvaka Engleske.

Mourinho izabrao

Crveni vragovi su ponovo ostali bez naslova engleskog prvaka. Post je već produžen za pet sezona, pa se nešto od ljeta mora promijeniti. Mnogo će novca biti uloženo, kako u igrački kadar tako i u infrastrukturu. Prije svega, stadion će biti obnovljen. No, jasno je da i trener Jose Mourinho neće provesti ljetni odmor bezposleno. Kako stvari sada stoje, na Old Traffordu nas čeka vrlo uzbudljivo i zanimljivo ljeto.

>> Manchester United spreman ponuditi 95 milijuna funti za Argentinca: Jose Mourinho ga očajnički želi dovesti na Old Trafford

Klub će morati uložiti mnogo novca ukoliko žele da ponovo budu konkurentni za veliku ljetnu kupnju. Kako piše španjolski Don Balon se prvi na listi želja Uniteda nalazi brazilac Neymar, dugogodišnja želja Uniteda, za kojeg je United spreman platiti čak 400 milijuna eura. PSG-ov napadač je navodno čak i pristao da se preseli u Englesku, te je potrebno samo da se klubovi dogovore oko cijene transfera.

[su_bet365_100_bonus]

Neymar je u Barceloni io u sjeni Lionela Messija, a vjerovatno bi se tako osjećao i u Real Madrid, gdje je sve podređeno za Cristiana Ronalda. Poznato je da se Brazilac u glavnom gradu Francuske ne osjeća najbolje, već neko vrijeme i da je dovođen u vezu s Realom. Neymaru bi možda čak i najviše odgovaralo da se preseli u Manchester United, gdje bi  bez sumnje bio najveća zvijezda i prvi adut Jose Mourinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!