NaslovnicaVijestiTransfer u Kinu je samo paravan: Carrasco se nakon SP-a vraća u...

Transfer u Kinu je samo paravan: Carrasco se nakon SP-a vraća u Evropu!

Yannick Ferreira-Carrasco je zaprepastio cjelokupnu nogometnu javnost svojim nedavnim transferom u Kinu. Da li je on sa ovim transferom “završio” svoju karijeru ili je to samo paravan? Njemački mediji tvrde kako je Bayern još uvijek zagrian za nogometaša, kojeg je već nekoliko puta pokušao dovesti u svoje redove.

Carrasco se nakon SP-a

Kineski klub Dalian Yifang šokirao je nogometni svijet kad je zvanično potvrdio da su u klub stigli Yannick Ferreiro-Carrasco i Nico Gaitan, obojica igrača Atletico Madrida. Pogotovo Carrasco, koji nije navodno bio u budućim planovima Atletica, a smatrao se velikim potencijalom i ranije u svojoj karijeri je bio zanimljiv mnogim klubovima. Zašto je izabrao Kinu, nije poznato, ali očigledno je da vrata u Europi za njega još nisu potpuno zatvorena.

>> Zašto je Serie A u ovom trenutku najzanimljivija liga u Europi?

Iz Njemačke dolaze informacije da Bayern još uvijek ostaje u igri za dovođenje belgijskog nogometaša. Osim Bavarca, za njegove usluge je također bio zainteresiran Arsenal, Barcelona i Juventus ali je Aletico kao iz vedra neba objavio vijest da Carrasco ide u Kino i to za svega 30 miliona eura, što je mnoge ostavilo u dilemi.

[su_bonus]

Unatoč njegovom transferu u Kinu, Carrasco se i dalje nada nastupu za Belgiju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te bi tako, poput brazilskog nogometaša Paulinha, mogao svoju karijeru nastaviti ponovo u Evropi. Paulinho igra kao preporođen u Barceloni te je mnogim kritičarima začepio usta koji su govorili kako je kineska liga rekreacija u odnosu na Evropu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!