NaslovnicaVijestiTRANSFER U NAJAVI: Španjolac Premier ligu želi zamijeniti za domovinu!

TRANSFER U NAJAVI: Španjolac Premier ligu želi zamijeniti za domovinu!

Engleska Premier liga ne poznaje milost, a to već neko vrijeme osjeća veteran u redovima londonskog Tottenhama koji skoro pa nikako ne dobiva priliku za igru. Stoga on se želi vratiti u svoju domovinu, u okolinu koju vrlo dobro poznaje.

Napadač Fernando Llorente je član londonskog Tottenhama, ali ne dobiva prave prilike za igru, pa je javno istaknuo da neće imati ništa protiv povratka u svoju domovinu. Štoviše, on se želi vratiti u Athletic Bilbao, gdje je već uspješno nastupao između 2005. i 2013. godine.

Londončani misle ozbiljno: Arsenal pojačava ekipu iz redova VELIKOG rivala!

„Želim se vratiti u Bilbao. Moj prioritet je da sam u sredini, gdje se osjećajam da sam važan. Da imam tu mogućnost, želio bih vrlo rado razgovarati s klubom i vratiti se u Athletico. Transfer u januaru ne ovisi samo o mojoj želji i želji ekipe iz Bilbaoa nego se mora razgovarati s Tottenhamom i Levyem “, rekao je Llorente.

Španjolac ima ugovor s londončanima do 2019. godine, do sada u sezoni pa je postigao samo jedan gol u 17 nastupa, od kojih je samo jedan započeo u početnoj postavi. Llorente je došao u White Hart Lane u ljeto 2017. iz ekipe Swanseaja.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!