NaslovnicaVijestiTransfer vijesti: Očekuje nas ludnica na transfer tržištu

Transfer vijesti: Očekuje nas ludnica na transfer tržištu

U nastavku teksta donosimo vam pregled najvećih transfer vijesti, pred početak ljetnog prelaznog roka.

transfer vijesti

Inter iz Milana je spreman ponuditi 70 miliona eura za francuskog tinejdžera Kylian Mbappea. Nerazzuri su oduševljeni njegovim nastupima ove sezone i u njmu vide idealnog partnera za trenutnog napadača i kapitena Intera, Maura Icardia.
 

Barcelona je na listu svojih želja dodala trenera Red Bull Salzburga Oscara Garciu, kojeg vide kao idealnu zamijenu za Louisa Enriqea koji napušta kormilo Barcelone na kraju sezone.
Bivši šef struke Brightona i Watforda svojevremeno je igrao za Barcelonu i to je jedan od ključnih razloga zašto ga žele vidjeti na Nou Campu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Liverpool se je uključio u utrku za nizozemskog defanzivca Virgil van Dijka, nogometaša Southamptona. Za njega su još zainteresovano Chelsea i Manchester City, ali sve su šanse da će on završiti u Liverpoolu, prije svega zbog odlične saradnje ova dva tiima u prethodnim godinama što se tiče  transfera.

>> PRVA FOTOGRAFIJA BARTRE NAKON TERORISTIČKOG NAPADA!

Defanzivac Barcelone Jordi Alba nije se naigrao ove godine i vjerovatno napušta Barcelonu na kraju sezone.  Kao moguće destinacije spominju se Chelsea i Manchester United, ali sve su šanse da će upravo završiti na Old Traffordu jer Jose Mourinho nije zadovoljan svojim lijevim bekovima, Luke Shawom i Danny Blindom.

Ekipa Manchester Citya želi nastaviti sa trendom kupovine najboljih engleskih nogometaša. Nakon što su prošlog ljeta u svoje redove doveli Stonesa i Sterlinga, prioritet u nadolazećem transfer roku su im igrači Tottenhama Kyle Walker, Danny Rose i Delle Ali.

Chelsea
je poslao ponudu od 59 miliona eura za napadača Torina, Andreu Belottija koja je glatko odbijena. Otkupna klauzula za jednog od najboljih napadača današnjice je 100 miliona eura.

Bayern u svoje redove želi dovesti nekadašnjeg igrača Tottenhama i reprezentacije Brazila, Paulinha. Paulinho bi se mogao vratiti u Europu i ponovo zaigrati na najvišem nivou nakon što je 2015 godine prešao u kineski Guangzhou.

transfer vijesti

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, namjerava ovog ljeta potrošiti 72 miliona eura za kupovinu Monacovog tria, Tiemoue Bakayoka, Djibrili Sidibea i Benjamina Mendya.

On će ovog ljeta na raspolaganju imati 250 miliona funti za transfere i dio novca želi potrošiti na igrače Monaca koji su oduševili nogometnu javnost ove sezone.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!