NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJEST: Stoper Reala odlazi u Kinu

TRANSFER VIJEST: Stoper Reala odlazi u Kinu

Stoper Real Madrida, reprezentativac Portugala Pepe, na kraju sezone odlazi u Kinu, u Hebei China Fortune, za koji već igraju neki od poznatih nogometaša, koji su prešli iz europskih klubova.

odlazi u Kinu

Pepe će, kada mu istekne ugovor, bez obeštećenja potpisati za Hebei, ali uz godišnju plaću od 15 milijuna eura i tako biti među najplaćenijim nogometašima svijeta, prenosi Cadena Cope.

Sa plaćom od 15 miliona evra po sezoni će postati najplaćeniji defanzivac na svijetu.

Prvobitno 34-godišnji stoper nije htio otići u Kinu, već je želio dvogodišnji ugovor s Realom, ali mu je klub ponudio samo na jednu godinu, zbog čega se odlučio za odlazak.

Navodno, kineski klub je spreman da ispuni sve želje portugalskom igraču, te će mu plata u odnosnu na onu koju ima u Realu biti udvostručena. Njegov ugovor ističe na kraju sezone, ali kraljevski klub želi barem nešto zaraditi na ovom 33-godišnjem štoperu.

Pepe je ljeta 2007. godine stigao u Real iz Porta za 30 milijuna eura, s kraljevskim klubom osvojio je sve što se moglo osvojiti, od čega po dva trofeja prvaka La Lige i Lige prvaka.

U Kini bi trebalo da ga sačeka bivši trener Reala Manuel Pellegrini i nogometaši Gervinho, Ezeqiel Lavezzi i Stephane Mbia.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!