NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: 52 miliona za mladu zvijezdu Premiershipa, City se rastaje sa...

TRANSFER VIJESTI: 52 miliona za mladu zvijezdu Premiershipa, City se rastaje sa sedmoricom

Šesti je dan prelaznog roka, a kineski klubovi i dalje ne posustaju sa izdašnim ponudama, poslednja u nizu transfer meta je mlada zvijezda Premier lige. Još jednom vam donosimo pregled transfer vijesti i glasina.

transfert

Manchester United otvorio je pregovore sa zastupnicima Antoinea Girezmanna, i voljni su da mu ponude identičnu zaradu onoj koju ima Paul Pogba. Navodno, klub sa Old Traforda spreman je da sjajnom napadaču Atletica i francuske reprezentacije ponudi 256 miliona eura.

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, zainteresovan je za Torinovog Andreu Belottija, ali nije voljan da plati čak 58 miliona eura za italijanskog napadača.

Manchester United ponudio je 38 miliona eura za Rominog defanzivca Kostasa Manolasa, pošto su pregovori sa Benficom oko Victora Lindelofa zapali u ćorsokak.

Meta Arsenala i Chelseaja, Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga, odbio je da pređe u Premier ligu u ovom prelaznom roku. Švajcarski reprezentativac opredijelio se sa prelazak u Serie A, odnosno u Inter.

Neki kineski klubovi spremni su da ponude Tottenhamovoj zvijezdi Dele Alliju milion dolara sedmično, što je čak 52 miliona dolara na godišnjem nivou, u nadi da će ga privoliti da napusti Premier ligu.

Everton bi htio da dovede Memhisa Depaya na pozajmicu, ali bi ga Manchester United radije prodao, pošto je Jose Mourinho izjavio da Nizozemac ima dozvolu da ode ukoliko stigne prava ponuda.

Manchester City će se rastati sa sedmoricom igrača po isteku ugovora, a to su Yaya Toure, Jesus Navas, Willy Caballero, Gael Clichy, Bacary Sagna, Pablo Zabaleta i Aleksandar Kolarov.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!