NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Barca želi igrača Liverpoola, Chelsea našao zamjenu za Terryja, Kinezi...

TRANSFER VIJESTI: Barca želi igrača Liverpoola, Chelsea našao zamjenu za Terryja, Kinezi srušili rekord

Završena je jedna od najvećih transfer saga ovog prelaznog roka, Unitedov Schneiderlin je konačno pronašao novi klub, a najveći europski klubovi se polako aktiviraju na tržištu te vrebaju potencijalne mete.

transfer

Chelsea je za defanzivca Middlesbrougha Bena Gibsona spreman platiti 30 milijuna funti. Vide ga kao nasljednika Johna Terryja.

Juventus je doveo defanzivca Mattiju Caldaru iz Atalante za 15 milijuna eura. Klub iz Bergama kroz bonuse može zaraditi dodatnih 10 milijuna eura. Caldara će do lipnja 2018. ostati na posudbi u Atalanti. Posudbu Kolašinca iz Schalkea spremni su platiti dva milijuna eura.

Hebei China Fortune za 20 milijuna eura doveo je kineskog napadača Chengdonga Zhanga iz Beijing Guoana, što je rekordni iznos plaćen za nekog kineskog igrača.

Barcelona, Juventus i PSG su u trci za Liverpoolovog veznjaka Adama Lallanu. Engleskom nogometašu ostalo je 18 mjeseci ugovora na Anfierldu.

Manchester United se priključio gradskom rivalu Cityju u borbi za Juventusovog napadača Paula Dybalu, za kojeg je već neko vrijeme ozbiljno zainteresovan Real iz Madrida.

Everton je službeno potvrdio transfer Morgana Schneiderlina iz Manchester Uniteda, za iznos od 24 milijuna funti. Veznjak je potpisao ugovor na četiri i po godine, a klub sa Goodisona će isplatiti Unitedu inicijalnu sumu od 20 milijuna funti.

Swansea je potvrdio dovođenje Luciana Narsingha iz PSV-a za 4 milijuna funti.

Predsjednik nizozemskog Excelsiora je najavio da bi se Robin van Persie uskoro mogao priključiti klubu.

Manchester United odbio je 13 milijuna funti od Lyona za Memphisa Depaya.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!