NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Čak tri velika tranfsera danas službeno potvrđena!

TRANSFER VIJESTI: Čak tri velika tranfsera danas službeno potvrđena!

SLUŽBENO – Arsenal, AS Monaco i West Ham danas su potvrdili kako su doveli nova pojačanja. Sva tri transfera “teška” su 20+ milijuna eura. Arsenal je doveo supertalentiranog 16-ogodišnjaka, West Ham mladog stopera, a Arsenal sjajnog golmana.

transfer vijesti

West Ham je danas službeno potvrdio kako je Issa Diop novi ‘čekičar’. Issa Diop je 21-ogodišnji stoper koji u London stiže iz Toulousea. Issa Diop je jedan od najskupljih mladih stopera Ligue 1 i mnogi veliki klubovi u Europi promatrali su ovog talenta, ali West Ham prvi je bio spreman dati 25 milijuna eura za visokog stopera koji je potpisao ugovor na 5 godina.

[su_live_koeficijenti]

AS Monaco potpisao je ‘anonimusa’. Williem Guebbels, 16-ogodišnji krilni napadač koji je iz Lyona stigao u transferu teškom čak 20 milijuna eura za igrača koji je u profesionalnom nogometu odigrao tek 87 minuta. Bez dileme – riječ je o fenomenalnom talentu, a to dokazuje i činjenica da sa samo 16 godina vrijedi 6 milijuna eura prema transfermarktu – no Monaco je bio spreman izdvojiti i 20 milijuna eura, a Monaco je poznat kao klub koji sjajno prepoznaje talente. Prošle godine AS Monaco je doveo 16-ogodišnjeg Pietra Pellegrinija – koliko su pogodili znat ćemo za koju godinu.

Arsenal je objavio kako su doveli kapitalca – golmana koji će nasljediti Petra Cecha. Novi topnik je Bernd Leno, 26-ogodišnji golman koji je iz Bayera iz Leverkusena stiže u transferu teškom 22 milijuna eura. Bernd Leno za “novi” Emeryjev Arsenal potpisao je na 5 godina.

[su_bet365_koeficijenti]

To su transferi koji su danas i službeno potvrđeni, a od špekulacija o kojima se priča da bi mogli biti uskoro potvrđeni su potpis Emrea Cana za ‘Staru damu’, potpis Nianggolana za Inter te Pastorea za Romu. Također, Conte bi trebao dobiti otkaz, a klupu Chelseaja trebao bi preuzeti Sarri. Gelson Martins blizu je potpisa za Everton, a Gianluigi Buffon gotovo je sve dogovorio s bogatim klubom iz Pariza. Također, moguće je i kako bi Nzonzi mogao u Arsenal, a u Sevilli bi ga zamijenio Marcos Llorente iz Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!