NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Costa na meti velikana, Kinezi ponovo jure zvijezde iz Europe

TRANSFER VIJESTI: Costa na meti velikana, Kinezi ponovo jure zvijezde iz Europe

Do zatvaranja zimskog prelaznog roka ostalo je još 15 dana, a mi vam ponovo donosimo dnevni pregled najzanimljivijih transfer novosti i glasina.

transfer

Lucas Podolski će karijeru nastaviti u Vissel Kobeu, tvrdi Bild. Japanski klub mu je ponudio ugovor na 2,5 godine, a godišnje će zarađivati osam milijuna eura. odšteta je između četiri i pet milijuna eura.

Juventus je službenim priopćenjem objavio kako je posudba Simonea Zaze u Valenciju vrijedna dva milijuna eura, a ako Španjolci požele kupiti napadača to će ih stajati još 16 milijuna eura, a Juve će dobiti i dva milijuna u bonusima. Vrijednost transfera tako bi mogla dosegnuti 20 milijuna eura.

Marseille je ponudio 25 milijuna eura za Dimitrija Payeta, tvrdi L’Equipe. Europski mediji javljaju da je ponuda odbijena.

Inter želi veznjaka Marseillea Floriana Thauvina.

Barcelona i Atletico prate razvoj situacije oko Diega Coste na Stamford Bridgeu, nakon sukoba i suspenzije španjolskog napadača. S obzirom da se očekuje prelazak Antoinea Griezmanna u United na ljeto, klub iz Madrida je odlučan da vrati svog bivšeg igrača.

Juventus je odlučan u namjeri da dovede Alexisa Sancheza koji bi s Paulom Dybalom i Gonzalom Higuainom tvorio ubojiti napadački trojac, tvrde čileanski mediji.

Kineski Tianjin je spreman dati 50 milijuna eura za napadača Monaca Falcaa, no francuski klub je odbio izdašnu ponudu.

Osim što u planu imaju dovesti Nikolu Kalinića, Tianjin je pokušao kupiti i Maura Icardija, ali je i Inter odbio transfer.

Juventus će pokušati dovesti beka Milana Mattiju De Sciglija, koji još uvijek nije potpisao novi ugovor s rossonerima.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!