NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Daniel Sturridge odlazi iz Liverpoola

TRANSFER VIJESTI: Daniel Sturridge odlazi iz Liverpoola

West Ham spremio je ponudu vrijednu 18 milijuna funti za Daniela Sturridgea, za kojeg bi karijera na Anfieldu mogla biti završena zbog učestalih ozljeda, piše Daily Express.

OIR_resizer

Čekićari također namjeravaju dovesti Alexandrea Pata, a David Gold rekao je kako će dovesti igrača iz “strane” lige, piše SkyBet.

Ashley Cole sve je dogovorio sa LA Galaxyjem, piše Various.

Chelsea u svoje redove želi dovesti napadača West Broma, Saida Berahina, piše London Evening Standard.

Menadžer Wilfrieda Bonyja tvrdi kako njegov klijent neće napustiti Manchester City tijekom zimskom prijelaznog roka, piše Daily Star.

 

Newcastle nudi Spursima 14 milijuna funti za Androsa Townsenda, piše The Guardian.

Sunderland će ponovno pokušati dovesti Andrea Ayewa, nakon što je Swansea odbila ponudu vrijednu 10 milijuna funti, piše South Wales Evening Post.

Napoli sprema 25 milijuna funti za igrača Newcastlea, Moussu Sissoka, piše Independent.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!