NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Italijani žele Fabregasa, Leicester pušta napadača

TRANSFER VIJESTI: Italijani žele Fabregasa, Leicester pušta napadača

Zimski prelazni rok se polako bliži kraju, sve je manje vremena za finaliziranje dogovora, a situacija oko Dimitrija Payeta još nije ni blizu raspleta. Pred vama su još jednom najzanimljivije transfer vijesti i glasine u protekla 24 sata.

transfer vijesti

Victor Lindelof iz Benfice prva je želja Chelseajeva trenera Antonija Contea. 22-godišnjeg švedskog stopera želi i Manchester United.

Dani Alves dobio je ponudu Shanghai SIPG-a od 200.000 eura tjedne plaće! U tom klubu igraju Oscar i Hulk.

Juventus, Milan i Inter žele Cesca Fabregasa iz Chelseaja, iako Conte nije sklon pustiti ga.

Islam Slimani samo pola godine nakon dolaska, napušta Leicester jer dobio je odličnu ponudu iz Kine.

Southampton je ponudio 16 milijuna eura za Manola Gabbiadinija. S bonusima Napoli može dobiti još četiri milijuna eura.

Milan i Juventus žele brazilskog reprezentativca Luiza Gustava (29) iz Wolfsburga.

Pep Guardiola želi u Manchester City dovesti Juana Bernata iz Bayerna.

Marseille je potvrdio dolazak lijevog beka Juventusa Patricea Evre. 35-godišnjak je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa francuskim klubom

Paris Saint-Germain je objavio dolazak napadača Benfice Goncala Guedesa. Portugalac je sa klubom iz Parisa potpisao ugovor na četiri i po godine.

Marseille je obznanio kako neće platiti više od 25 milijuna funti (29.4 mil eura) za Dimitrija Payeta. West Ham ne želi da pristane na ponuđene uslove, te je odbio već tri ponude francuskog kluba za reprezentativnog veznjaka.

Napadač Manchester Uniteda, Anthony Martial, zatražio je da ode na posudbu, ali klub sa Old Trafforda je odbio njegov zahtjev. Navodno, Sevilla je pokazala interesovanje za Francuza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!