NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Kraj sage Srna - Barca, Chelsea našao zamjenu za Oscara

TRANSFER VIJESTI: Kraj sage Srna – Barca, Chelsea našao zamjenu za Oscara

Zimski prelazni rok je u punom jeku, na nogometnoj transfer pijaci je relativno mirno, s obzirom da nije bilo mnogo “bombastičnih” transfera, ako izuzmemo kineske klubove. Osim njih, vrijedni pomena su prelazak Juliana Draxlera iz Wolfsburga u PSG za 40 milijuna eura, te Gabriela Jesusa iz Palmeirasa u City za 32 milijuna eura.

transfer

Inter je potvrdio dolazak Roberta Gagliardinija iz Atalante. Veznjak stiže na 18-mjesečnu posudbu koju će nerazzurri platiti dva milijuna eura. U ljeto 2018. moraju ga otkupiti za 20 milijuna eura.

James Rodriguez je navodno odbio plaću od 30 milijuna eura Chinese Hebei Fortunea. Za usporedbu, u Realu zarađuje 3.5 milijuna eura. Kineski je klub demantirao navode koji su stigli iz Španjolske.

Pierre-Emericka Aubameyanga se stalno dovodi u vezu s odlaskom u Real Madrid, ali Zinedine Zidane uopće nije zainteresiran za dovođenje gabonskog napadača.

Sead Kolašinac bit će novi igrač Juventusa. Pitanje je samo hoće li to biti već u zimskom prijelaznom roku ili će na ljeto stići kao slobodan igrač. “Pratimo Kolašinca, on je opcija. Uskoro će mu ističe ugovor. Vidjet ćemo”, zagonetan je direktor stare dame Beppe Marotta.

Španjolski mediji su se u srijedu raspisali o izjavi izvršnog predsjednika Barcelone, Oscara Graua. Naime, Grau je jasno rekao: “Ako nećemo prodavati, nećemo ni dovoditi igrače ove zime.” Znači li to da ni Darijo Srna neće ostvariti transfer karijere i otići u Barcelonu?

Chelsea želi veznjaka Bayera Hakana Calhanoglua, kojeg Antonio Conte vidi kao zamjenu za Oscara, koji je nedavno prešao u kineski Shanghai SIPG za 60 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!