NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Mourinho želi igrača Reala, Dybala dogovorio transfer

TRANSFER VIJESTI: Mourinho želi igrača Reala, Dybala dogovorio transfer

Drugi je dan zimskog prelaznog roka, a na transfer pijaci se već polako “diže” temperatura – donosimo vam kratak pregled najzanimljivijih transfer glasina i spekulacija.

transfer

Menadžer Chelseaja, Antonio Conte, označio je Southamptonovog Virgila Van Dijka kao glavnu metu u ovom prelaznom roku, a čelnici Bluesa spremili su čak 70 miliona eura za realizaciju ovog transfera.

Manchester United namjerava da ponudi do 93 miliona europskih novčanica za Tottenhamovog golgetera Harryja Kanea. Engleski reprezentativac postigao je 10 golova u Premier ligi ove sezone, u 14 nastupa. U prošloj sezoni je tresao mrežu 26 puta, te osvojio “Zlatnu kopačku” Premiershipa.

Dimitri Payet, West Hamov ofanzivac mogao bi se vratiti u svoj bivši klub Marseille. Za reprezentativca Francuske, koji je briljirao na prošlogodišnjem Euru, francuski klub planira da izdvoji između 30 i 40 miliona eura.

Manchester City je zainteresovan za Bayernovog defanzivca Holgera Badstubera, koji je surađivao u minhenskom klubu sa sadašnjim trenerom “Građana”, Pepom Guardiolom.

Raul Jimenez, napadač Benfice, označen je kao potencijalno pojačanje Liverpoola u ljetnjem prelaznom roku. 25-godišnjak je postigao 8 golova u 18 utakmica ove sezone, a Redsi bi ga mogli dobiti za oko 25 miliona eura.

Na radaru Redsa je još jedan napadač, Emil Forsberg iz RB Leipziga, ovosezonskog hita Bundeslige. 25-godišnji Šveđanin zabio je pet pogodaka, te upisao osam asistencija za “Bikove”.

Jose Mourinho, menadžer Uniteda, želi da dovede defanzivca Reala, Portugalca Pepea na ljeto, 33-godišnjak je pao u drugi plan kod Zinedinea Zidana, pošto je ove sezone upisao samo osam nastupa u dresu Reala.

Napadač Juventusa, Paulo Dybala, dogovorio je transfer u Real Madrid, uprkos činjenici da je vezan ugovorom za klub iz Torina do 2020. godine.

Borrusia Dortmund ponudila je veznjaka Juliana Weigla Real Madridu. Los Blancosi već neko vrijeme prate razvoj situacije oko Weigla, te su zainteresovani da završe posao oko prelaska mladog igrača u svoje redove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!