NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Payet predstavljen, Real prodaje Benzemu

TRANSFER VIJESTI: Payet predstavljen, Real prodaje Benzemu

Finaliziran je i najiščekivaniji transfer ove zime, Payet je napokon zadužio dres Marseillea. Donosimo vam pregled najzanimljivijih transfer vijesti i glasina.

transfer vijesti

Dimitri Payet je u ponedjeljak predstavljen kao novi igrač Marseillea. Francuz se vratio u domovinu u transferu vrijednom 25 milijuna funti i tako neslavno napustio West Ham. “Slaven Bilić ima svoje mišljenje, ali ja ne moram pravdati svoje ponašanje,” rekao je Dimitri Payet na predstavljanju pa je nastavio: “Situacija je trajala duže vrijeme jer je moja borba s West Hamom krenula davno. Da se to nije dogodilo, preuzeo bi svoje odgovornosti, ali jednostavno se tamo nisam osjećao dobro.”

Nogometaš Leicestera Leonardo Ulloa, razočaran što mu klub nije dao dozvolu za odlazak, tvrdi da više nikada neće igrati za prvaka Premier lige. Ranieri je ranije rekao da Ulloa nije na prodaju, da razumije njegovo nezadovoljstvo, ali da nema namjeru da ga pusti u drugi klub jer mu je potreban. Za argentinskog napadača su, prema navodima britanskih medija, bili zainteresirani Alaves, Sunderland i Galatasaray.

Arsenal je počeo pregovore s Juventusom oko Massimiliana Allegrija, koji bi iduće sezone trebao naslijediti Wengera na klupi.

Manolo Gabbiadini potpisuje za Southampton. Sky tvrdi da će Englezi Napoliju platiti 17 milijuna eura, plus tri milijuna u bonusima.

Branislav Ivanović je pred transferom u Zenit, tvrdi Sky. Kako su prenijeli britanski i ruski mediji, Ivanović je blizu odluke da postane nogometaš Zenita s godišnjom plaćom od pet milijuna eura, ali na kraju sezone, kada mu istekne ugovor s londonskim klubom.

Real Madrid je Arsenalu i Chelseaju ponudio Karima Benzemu, tvrdi Diario Gol.

Chelsea razmišlja o ponudu u posljednji čas za Moussu Dembelea iz Celtica, piše Sky Sports.

West Bromwich Albion odbio je ponudu kineskog Tianjina za Salomona Rondona vrijednu 32 milijuna funti prema Daily Mailu. Tony Pulis, menadžer WBA, izjavio je da napadač nije na prodaju, ni po koju cijenu.

Interov branič Andrea Ranocchia je na korak do potpisa za Hull City. Sutra ga u Engleskoj čeka liječnički pregled.

Luka Milivojević, veznjak Olympiacosa i reprezentacije Srbije, sutra leti u London na liječničke preglede, nakon kojih bi trebalo da potpiše ugovor sa Crystal Palaceom, koji će grčkom klubu na ime obeštećenja platiti oko 15 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!