NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Perez prodaje Ronalda, Juve i Inter žele Verrattija

TRANSFER VIJESTI: Perez prodaje Ronalda, Juve i Inter žele Verrattija

Pred vama je još jedno izdanje transfer vijesti, u kojima vam donosimo pregled najzanimljivijih novosti i glasina sa transfer tržišta.

transfer vijesti

Manchester United sve će učiniti da u siječnju kompletira transfer Antoinea Griezmanna vrijedan 100 milijuna eura. Sjajni francuski napadač je već dugo na meti kluba sa Old Trafforda.

Milan na ljeto želi Jacka Wilsherea, koji je ove sezone na posudbi iz Arsenala u Bournemouthu.

Juventus i Inter žele da dovedu veznjaka PSG-a, Marca Verrattija.

Chelsea planira da dovede Christiana Bentekea, napadača Crystal Palacea, u slučaju da se ostvari transfer Diega Coste u Kinu.

Liverpool je kontaktirao Manchester City u namjeri da dovede vratara Joeja Harta, koji je trenutno na posudbi u Torinu, Vrijednost potencijalnog transfera se procjenjuje na oko 15 milijuna eura.

Nakon sastanka Sergia Aguera sa Pepom Guardiolom, City je spreman da razmotri ponude za argentinskog napadača

Chelsea je spreman platiti 15 milijuna funti za Hakana Calhanoglua, veznjaka Bayer Leverkusena.

Thibaut Courtois želi ovog ljeta napustiti Chelsea i otići u Real, tvrdi Cadena Cope.

Prema pisanju španjolskog Don Balona, Florentino Perez planira prodati Cristiana Ronalda do 2018/19. Prema navodima iz Madrida, kraljevski klub je htio prodati Ronalda još prije dvije godine, ali osvajanjem Lige prvaka zaslužio je produženje suradnje. Ipak, čini se kako Perez ima druge planove. Želja mu je prodati Ronalda u Kinu za astronomsku cifru, gdje bi odigrao par sezona prije odlaska u američki MLS.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!