NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Real komentirao ponudu iz Kine za Ronalda, United želi Tottenhamov...

TRANSFER VIJESTI: Real komentirao ponudu iz Kine za Ronalda, United želi Tottenhamov dvojac

Deseti je dan od otvaranja prelaznog roka, a uz nas nastavite da pratite zbivanja na nogometnom tržištu, i pročitajte još jedan pregled najzanimljivijih transfer novosti i glasina.

transfer

Jose Mourinho će ponuditi 60 milijuna funti za Tottenhamove defanzivce Kylea Walkera i Dannyja Rosea, u želji da parira Manchester Cityju, koji već duže vrijeme ima Tottenhamov dvojac na oku.

Liverpool je osigurao dolazak ofanzivca Bayera iz Leverkusena Juliana Brandta na ljeto, tvrdi Liverpool Echo, koji navodi da je menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp, veliki poštovalac kvaliteta 20-godišnjeg sunarodnjaka.

Real Madrid nije dobio zvaničnu ponudu za Cristiana Ronalda iz Kine, tvrdi predsjednik Reala Florentino Perez. Agent Portugalca, Jorge Mendes, rekao je da je prošlog mjeseca za Ronalda ponuđeno 300 milijuna eura, međutim, Perez kaže da nije bilo nikakvog kontakta.

Milan se nada da će uspjeti da završi transfer Evertonovog krilnog igrača Gerarda Deulofeua, prema Gazzetta dello Sportu. Navodno, engleski klub nije voljan da pusti svog igrača na posudbu, ali rossoneri se ipak nadaju da bi mogli računati na njegove usluge u ostatku sezone.

Saga oko transfera Morgana Schneiderlina mogla bi konačno da dobije epilog, pošto se očekuje da veznjak u toku sedmice obavi medicinske preglede, a Everton bi trebalo da plati oko 25 milijuna funti Unitedu za njegove usluge.

Southampton želi dovesti Liverpoolovog defanzivca Mamadoua Sakha kao zamjenu za Josea Fontea koji želi napustiti klub.

Tiemoue Bakayoko je prvi izbor Josea Mourinha u prelaznom roku, ali osim Uniteda za veznjaka Monaca su zainteresirani i City i Chelsea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!