NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: United dovodi 'novog Ronalda', Kinezi žele Cityjev dvojac

TRANSFER VIJESTI: United dovodi ‘novog Ronalda’, Kinezi žele Cityjev dvojac

Protekla su tri tjedna zimskog prelaznog roka, a do zatvaranja zimskog transfer tržišta ostalo je još deset dana. Pročitajte najzanimljivije transfer vijesti i glasine na nogometnoj pijaci.

transfer vijesti

Manuel Pellegrini želi u Hebei China Fortune dovesti dvojac iz Manchester Cityja – Samira Nasrija i Davida Silvu. Čileanac je spreman platiti 80 milijuna funti.

Marseille je poslao novu ponudu West Hamu za Dimitrija Payeta. Francuzi sada nude 30 milijuna eura, ali teško će uvjeriti čekićare koji traže pet milijuna više.

Napoli je odbio Southamptonovu ponudu od 16 milijuna eura za Manola Gabbiadinija i traže devet milijuna više.

Barcelona prati dvojac iz Ligue 1 – Maxime Lopez iz Marseillea i Djibril Sidibe iz Monaca.

Nakon što je Kalinić odbio Tianjinovu ponudu vrijednu 40 milijuna eura, kineski klub Juventusu će pristupiti s ponudom od 28 milijuna eura, kako tvrdi Il Quotidiano Sportivo

PSG priprema ponude za ljetni prijelazni rok za Dele Allija i Adama Lallanu.

Manchester United za 30 milijuna eura dovodi napadača Benfice Goncala Guedesa, tvrdi Record. ‘Novi Ronaldo’ zabio je sedam golova u 28 utakmica ove sezone.

Manchester United i Borussia Dortmund se bore za mladog Ajaxovog igrača Kaspera Dolberga. Danski napadač postigao je 11 golova u 28 nastupa za “kopljanike” ove sezone.

Nakon što su ih odbili Diego Costa i Nikola Kalinić, Tianjin se okreće Leedsovom napadaču Chrisu Woodu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!