NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: United u potjeri za Perišićem, Rakitić u Cityju, Inter šalje...

TRANSFER VIJESTI: United u potjeri za Perišićem, Rakitić u Cityju, Inter šalje ponudu za Messija

Postaje sve zanimljivije na nogometnoj transfer pijaci, a “u igri” su i najveća imena, poput Lionela Messija, kojeg u svojim redovima želi da vidi član Serie A, a u centru pažnje su i dvojica hrvatskih reprezentativaca. Saznajte više u nastavku našeg teksta, u kojem vam donosimo pregled transfer glasina i novosti.

transfer

Manchester United sprema napad na Ivana Perišića, krilnog nogometaša Intera. Reprezentativac Hrvatske zapao je za oko Joseu Mourinhu, a nakon sjajnih izdanja na ljetošnjem Euru privukao je pažnju Unitedovih rivala Liverpoola, Arsenala i Chelseaja.

Klub sa Old Trafforda sprema ponudu vrijednu 55 miliona Eura za Rominog defanzivca Kostasa Manolasa. Jose Mourinho vidi Grka kao idealnu opciju da pojača konkurenciju u poslednjoj liniji Uniteda.

PSG priprema ponudu od 70 miliona eura za Arsenalovog Alexisa Sancheza. Čileancu je ostalo još 18 mjeseci ugovora na Emiratesu, a nekoliko klubova iz Kine je već stalo u red za zvijezdu Gunnersa.

Ivan Rakitić mogao bi preći u Manchester City, s obzirom na to da je pao u drugi plan u katalonskom klubu kod Luisa Enriquea. Hrvat je viđen kao idealna zamjena za Yaya Tourea na duže staze.

Inter sprema senzacionalnu ponudu za Barcinog superstara Lionela Messija, pošto su vlasnici kluba spremni da odriješe kesu za Argentinca, čiji ugovor u Barceloni ističe 2018. godine.

Chelsea je u lovu na Fenerbahceovog defanzivca Simona Kjaera, Antonio Conte želi da vidi danskog reprezentativca u svojim redovima u ovom prelaznom roku.

West Ham je zaniteresovan da dovede Chelseajovog napadača Michua Batshuayia na posudbu, prema izvorima Sky Sporta. Klub iz Londona je ljetos pokušao da ga dovede iz Marseillea, međutim, Chelsea je nadmašio njihovu ponudu od 31 milion funti za dva miliona.

Leicester je odbio ponudu Crystal Palacea za lijevog beka Jeffreya Schluppa, u vrijednosti od devet miliona funti, prenosi Sky.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!