NaslovnicaVijestiTRANSFERI: West Ham prihvatio ponudu za Payeta, Pato odlazi u Kinu, Arsenal...

TRANSFERI: West Ham prihvatio ponudu za Payeta, Pato odlazi u Kinu, Arsenal se uključio u utrku za Griezmanna

Vijest dana je da je Bilićev West Ham konačno prihvatio ponudu od 25 miliona funti od strane Marseillea za Dimitrija Payeta.

Dimitri Payet odlazi iz West Hama

29-godišnjak je početkom mjeseca rekao da ne želi više igrati za klub, te da želi otići. Prva reakcija čelnika West Hama je bila da do tog odlaska neće doći, ali nakon dugih pregovora sa francuskim klubom, odlučili su pustiti Payeta da ode.

On je u West Ham stigao upravo iz Marseillea 2015. godine, a otkako je izjavio da ne želi igrati, trenirao je odvojeno, sa U23 timom. Francuski reprezentativac je sa ‘Čekićarima’ prije 11 mjeseci potpisao ugovor do 2021. godine, te je bio jedan od ključnih igrača koji su pomogli u osvajanju sedmog mjesta u Premier ligi prošle sezone, postigavši devet golova i upisavši 12 asistencija.

Dimitri Payet odlazi iz West Hama

Kako pišu španjolski mediji, brazilski napadač Alexandre Pato na pragu je prelaska u kineski Tianjin Quanjian, samo šest mjeseci nakon potpisivanja za Villarreal. Bivši igrač AC Milana i Chelseaja je navodno prošao liječnički pregled, te je uslikan u dresu Tianjina, izvještava madridska Marca.

Tianjin Quanjian, koji je prošle sezone osvojio drugu kinesku ligu, već duže vrijeme je u potrazi za napadačem, a odbili su ih Chelseajev Diego Costa, te napadač Monaca Radamel Falcao.

Pato će navodno potpisati trogodišnji ugovor sa klubom, u kojem će se pridružiti belgijskom reprezentativcu Axelu Witselu, koji je ranije ovog mjeseca stigao iz Zenita.

Jedna od zanimljivih špekulacija danas je ta da se Arsenal uključio u utrku za napadača Atletica Antoinea Griezmanna, koji je već duže vrijeme na radaru Manchester Uniteda.

Engleski mediji pišu da je Arsene Wenger spreman ponuditi čak 85 miliona funti za svog sunarodnjaka, te tako aktivirati njegovu otkupnu klauzulu. Međutim, iako je odlazak Griezmanna iz Atletica neminovan, također se piše da bi u suprotnom smjeru mogao otići Alexis Sanchez.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!