NaslovnicaVijestiTrapattoni: Sviđa mi se Simeone i Atleticov stil igre

Trapattoni: Sviđa mi se Simeone i Atleticov stil igre

Legendarni talijanski trener Giovanni Trapattoni izrazio je divljenje prema treneru Atletico Madrida Diegu Simeoneu, te stilu igre kojim igra njegov tim.

Sviđa mi se Simeone i Atleticov stil igre Trapattoni

Atletico Madrid će sutra na Allianz Areni igrati uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka, nakon što su u prvoj utakmici u Madridu slavili protiv Bavaraca sjajnim golom Saula Nigueza nakon solo prodora. Pred timom Pepa Guardiole je veoma težak zadatak.

Atletico je definitivno jedan od najboljih europskih timova po defanzivnoj kvaliteti, a u posljednje vrijeme primaju mnogo kritika zbog svog stila igre, koji se većini nogometnih ljubitelja ne sviđa.

No, među njih ne spada i bivši trener Juventusa, Intera, Bayerna i talijanski izbornik Trapattoni, koji vjeruje da ima sličnosti između Simeoneovog stila i njegovog. 77-godišnjak je mišljenja da je Atleticov stil igre pravo osvježenje u današnjem nogometu punom nogometnih stilova koji se zasnivaju na posjedu lopte.

“Neću navoditi njihova imena, ali postoje neki timovi koji čuvaju loptu pola sata bez ijednog udarca u protivnički okvir gola, to me uspava svaki put”, rekao je Trapattoni za AS.

“Sviđa mi se Simeone i Atleticov stil igre. Preferiram njegov način. On je netko tko se trudi do samog kraja i obećava uzbudljive prizore svojim intenzitetom. Reći da njegov tim igra loše je velika laž.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!