NaslovnicaVijestiTREĆI NAJBOGATIJI KLUB NA SVIJETU: Saznajte koliko će zaraditi Arsenal u narednoj...

TREĆI NAJBOGATIJI KLUB NA SVIJETU: Saznajte koliko će zaraditi Arsenal u narednoj godini!

Kompletna engleska Premier liga jedna je od najbogatijih liga  na Svijetu. Klubovi zarađuju enormne iznose od TV prava a veliki sponzorski ugovori također im nisu nepoznanica. Manchester United je godinama jedan od najbogatijih na Svijetu a sada mu se iznenađujuće prodružio i londonskio Arsenal.

Arsenal prihvatio ponudu

Adidas će tako ukrasti “sponzorstvo” Arsenalu iz konkurentske tvrtke, a londonski će klub zauzvrat dobiti veliki ugovor o sponzorstvu koji nadmašuju samo velikani poput Barcelona i Manchester Uniteda.

>> Evo što je Gerard Pique odgovorio na pitanje da li bi se mogao vratiti u Manchester United!

Puma će biti sponzor Arsenal još samo do kraja ovogodišnje sezone, a onda će londonski klub nastupati u opremi navedene tvrtke. Adidas navodno stupa na scenu, Mirror izvještava da je Arsenal već sklopio ugovor s njemačkom tvrtkom, nakon čega će postati treći klub klub po redu u Europi koji zarađuje novac sa ove adrese. Topnici će potpisati petogodišnji ugovor prema kojem će dobijati čak 66 milijuna eura godišnje.

[su_bet365_100bonus]

U pet godina Topnici će tako zaraditi ukupno preko 300 milijuna eura. Više trenutačno zarađuju samo Manchester United (Adidas) i Barcelona (Nike). Da li će ovaj sponzorski ugovor značiti prekretnicu što se tiče rezultata i uspjeha Arsenala ostaje nam da vidimo a poznato je da adidas od svakog tima napravi uspješan klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!