NaslovnicaVijestiTrener Bochuma razočaran glumom Arjena Robbena: Nizozemac sam i sramim se!

Trener Bochuma razočaran glumom Arjena Robbena: Nizozemac sam i sramim se!

Bochumov trener Gertjan Verbeek optužio je Arjena Robbena za glumu na utakmici protiv Bayern Munchena gdje je njegov tim izgubio rezultatom 3-0, te je dodao da se i sam srami postupkom svog sunarodnjaka.

arjen robben

Jan Šimunek je zaradio isključenje nakon starta nad Robbenom, nakon čega je Thomas Muller promašio jedanaesterac, ali su “Bavarci” ipak na kraju ubjedljivo slavili.

Veerbek je izjavio da je Šimunek startovao na loptu, te da je sudija odlučio utakmicu tim crvenim kartonom, nakon čega je zadatak prolaska njemačkog prvaka u DFB-Pokalu postao nemoguća misija.

“Po mom mišljenju to je bila gluma. Šimunek je prvo udario loptu, a Robben se postavio nakon toga. Ja sam također Nizozemac i sramim se njegovog postupka, ali već iz reprezentacije znamo da Robben voli glumiti.”

“Postojao je kontakt, ali ne i prekršaj i to zasigurno nije bio crveni karton. Sa deset igrača na terenu nemoguće je pobijediti Bayern.”

Robben, međutim, tvrdi da je sudijska odluka opravdano donesena.

“On je bio posljednji čovjek u obrani, to je čist prekršaj. Postoje pravila i nakon što ih prekršite utakmica bude odlučena.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!