NaslovnicaVijestiTrener Chelseaja ne brani alkohol svojim igračima

Trener Chelseaja ne brani alkohol svojim igračima

Trener Chelseaja Antonio Conte rekao je da nije zabrinut zbog ponašanja njegovih nogometaša i da voli da im daje slobodu kada nemaju obveze u klubu. Conte je to rekao britanskim medijima odgovarajući na pitanje o kapetanu Engleske Wayneu Rooneyu, nakon što je The Sun objavio njegove slike u pijanom stanju na jednoj svadbi, poslije utakmice sa Škotskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

trener chelseaja

Rooney se ispričao zbog neprimjerenog ponašanja, a Engleski nogometni savez zabranio je reprezentativcima noćne izlaske dok su na dužnosti u državnom timu.

Conte je od dolaska u Chelsea uveo pravila o prehrani nogometaša, ali ne i alkoholu kada imaju slobodne dane. On je rekao da vjeruje da njegovi igrači neće previše slaviti i da zbog toga nije potpuno zabranio alkohol.

“Nakon utakmice, kada igrači imaju slobodno vrijeme, važno je da im date slobodu. Želim da moji igrači, u slobodno vrijeme, preuzmu odgovornost za svoje ponašanje. Prije svega zato što sam, kada sam bio nogometaš, imao takva iskustva i izlazio na piće poslije utakmica. To je normalno poslije utakmice, pogotovo ako pobijediš, da želiš slaviš. Ali, uvijek je važno da misliš i na narednu utakmicu.”, rekao je trener Chelseaja, prenijeli su britanski mediji.

Mediji su spekulirali i da će Rooney izgubiti kapetansku vrpcu u reprezentaciji. Conte je rekao da se kao trener u Juventusu, Chelseaju i reprezentaciji Italije nikada nije susreo s takvom situacijom.

“Takva situacija mi se nikada nije dogodila. Teško mi je odgovoriti da li mediji preuveličavaju, ali ako mi se tako nešto dogodi, obavijestit ću vas”, rekao je Conte.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!