NaslovnicaVijestiTrener Dortmunda: Ovo mi daje optimizam za naredni period

Trener Dortmunda: Ovo mi daje optimizam za naredni period

Peter Bosz, nizozemski stručnjak na klupi Borussije iz Dortmunda, otkrio je na čemu temelji optimizam za naredni period.

optimizam za naredni period

Trener Borussije iz Dortmunda, Peter Bosz, izjavio je danas kako nije zadovoljan s igrom i rezultatima, ali da će njegovi igrači pronaći način da ponovno “budu pravi”.

[su_watch_live_football]

“Kad ne pobijedite, onda idete u susret vjetru. Ali, to je izazov za mene da okrenem situaciju. Naći ćemo put da bude opet budemo pravi”, izjavio je Bosz za njemačke medije.

Borussia je imala najbolji start u Bundesligi, ali je bez pobjede od rujna i sada je treća u prvenstvu sa šest bodova manje od vodećeg Bayerna.

Cantona objasnio zašto je Neymar prešao u PSG: “Sigurno nije otišao da igra protiv Guingampa i Amiensa!”

Novi trener Hajduka ima astronomsku platu, ali ako se ovo dogodi automatski slijedi otkaz!

Očekivano ili ne?! Kolarov otkrio hoće li slaviti gol protiv Lazija

Momčad Dortmunda poražena je u tri od posljednje četiri utakmice.

“Ne čine me nelagodnim samo rezultati, već i na način na koji igramo”, rekao je Bosz.

[su_bet365_app]]

Uoči početka sezone, preuzeo je momčad nakon odlaska Thomasa Tuchela, nakon što je prošle sezone igrao finale Lige Europe s Ajaxom. Prema Boszu, reprezentativna pauza je dobro došla Borussiji.

“Trenirali smo sa 12 ili 13 prvotimaca, za razliku od ranije kada bi ih u Dortmundu bilo samo četiri ili pet tijekom pauze. To mi daje optimizam za naredni period” rekao je Bosz.

Borussia će u petak igrati sljedeću utakmicu protiv Stuttgarta, nakon čega slijedi susret s Tottenhamom u Ligi prvaka i duel sa Schalkeom u Bundesligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!