NaslovnicaVijestiTrener engleskog premierligaša potvrdio kako u klub stiže Bacary Sagna

Trener engleskog premierligaša potvrdio kako u klub stiže Bacary Sagna

Trener Leicester Cityja Craig Shakespeare danas je otkrio kako čelnici kluba trenutno pregovaraju sa defanzivcem Bacaryjem Sagnom.

Bacary Sagna se vraća u Premier ligu

Francuski reprezentativac je već nekoliko mjeseci bez kluba otkako mu je istekao ugovor sa Manchester Cityjem na kraju prošle sezone.

“Pratimo Bacaryja Sagnu već neko vrijeme. Svjesni smo situacije i vidjet ćemo hoćemo li uspjeti postići dogovor”, rekao je Shakespeare.

Leicester City trenutno na Sagninoj poziciji desnog beka ima samo Dannyja Simpsona, a Shakespeare je svjestan koliko su potrebne dobre zamjene na svim pozicijama.

“U ovom trenutku smo dobro popunjeni u defanzivnom dijelu, ali uvijek je dobro imati zamijenu u slučaju jedne ili dvije povrede.”

[su_no1forfootball]

‘Lisice’ su loše krenule u novu sezonu Premier lige. Osvojili su samo pet bodova iz sedam odigranih kola, te se trenutno nalaze na 17. poziciji i imaju gol razliku -3.

U sljedećem kolu će ugostiti West Browmich Albion, protiv kojeg će pokušati zaustaviti niz negativnih rezultata.

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!