NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo kako su igrači Barcelone proslavili pobjedu protiv Reala u svlačionici!

(VIDEO) Evo kako su igrači Barcelone proslavili pobjedu protiv Reala u svlačionici!

Barcelona je sinoć razbila Reala sa 4-0 na Santiago Bernabeu. Ostvarili su uvjerljivu pobjedu u El Clasicu u 29. kolu La Lige, a pobjeda kod lidera, od kojih imaju čak 15 bodova manje, trebala je biti još uvjerljivija. Srećom Real je imao Thibauta Courtoisa koji je spriječio još veći poraz svog kluba.

Veliku pobjedu nad vječitim rivalom i to u gostima Barcelona je dostojno proslavila. Na službenim stranicama na društvenim mrežama kruže videi iz svlačionice Bernabeua.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Evo kako je to izgledalo uz popularnu navijačku pjesmu “Biti Barcelona je nešto najbolje”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!