NaslovnicaVijestiTrener kineskog kluba potvrdio: Nema šanse da on ode u Barcelonu!

Trener kineskog kluba potvrdio: Nema šanse da on ode u Barcelonu!

Trener kineskog superligaša Guangzhoua Evergrandea Luis Felipe Scolari opovrgnuo je vijesti o prelasku njegovog igrača Paulinha u Barcelonu.

Scolari potvrdio da Paulinho neće u Barcelonu

Španjolski velikan je navodno zainteresovan za Brazilca, ali Scolari je priznao da ne zna ništa o tome.

On je u izjavi za Mundo Deportivo rekao: “Paulinho neće napustiti Guangzhou, ima otkupnu klauzulu od 40 miliona eura.”

“Trenutno gubitak zvijezda za kineske klubove nije dobra opcija, jer je veoma teško naći kvalitetnu zamjenu, posebno sada kada su uvedeni novi porezi. Da Paulinho dogovara transfer sa drugim klubom, ja bih bio upoznat s tim, ali trenutno ne znam ništa o potencijalnom transferu.”

Paulinho je stigao u Guangzhou iz Tottenham Hotspura 2015. godine, te je do sada za kineski klub postigao 25 golova u 87 nastupa.

Barcelona je trenutno u potrazi za venjakom, a Paulinho, koji je za reprezentaciju Brazila skupio 41 nastup, jedna je od mogućih opcija, ali po svemu sudeći katalonski klub ga neće dobiti za manje od 40 miliona eura.

Blaugrana je završila na drugom mjestu u La ligi prošle sezone, iza najvećeg rivala Real Madrida, a sportski direktor kluba je već najavio velika pojačanja ovog ljeta.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!