NaslovnicaVijestiTrener RB Leipziga otkrio kada će Keita otići u Liverpool

Trener RB Leipziga otkrio kada će Keita otići u Liverpool

Trener RB Leipziga Ralph Hasenhuttl negirao je špekulacije kako će njegov klub pustiti Nabyja Keitu da ode u Liverpool u ovom zimskom prelaznom roku.

Poznato kada Keita odlazi u Liverpool

22-godišnjak je dogovorio sve sa engleskim velikanom, a njegov transfer će se ostvariti početkom ljetnog prelaznog roka. Ipak, u posljednjih nekoliko dana pojavile su se vijesti kako ‘Redsi’ planiraju dodatno platiti kako bi on stigao na Anfield već ove zime s obzirom da je klub prošlog tjedna napustio jedan od najboljih igrača Philippe Coutinho, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

“Posljednje informacije su da je situacija ista kao što je bila tokom cijele sezone”, rekao je Hasenhuttl na press konferenciji pred utakmicu protiv Schalkea, te nastavio: “Uvijek smo govorili da nema razloga da dopustimo Keiti da ode ranije i on ostaje u klubu. S obzirom na to, Keita će igrati ovog vikenda protiv Schalkea. Nadam se da će odigrati dobro i to je jedina stvar koja me zanima.”

U međuvremenu, sportski direktor Schalkea Christian Heidel se našalio kako bi Jurgen Klopp, s kojim je zajedno proveo sedam godina u Mainzu, trebao učiniti sve što je u njegovoj moći da ovog tjedna u Liverpool dovede gvinejskog reprezentativca, kako ne bi igrao protiv njegovog kluba.

“Nazvat ću ponovo Kloppa i reći mu kako bi trebao brzo doći u Leipzig i odvesti Keitu sa sobom”, rekao je kroz šalu Heidel.

[su_no1forfootball]

Njemačke novine Kicker prošlog ljeta su izvijestile kako Keita ima otkupnu klauzulu od 75 miliona eura, koju će ‘Redsi’ platiti samo u slučaju da se njegov klub kvalifikuje u Ligu prvaka ove sezone, dok će u suprotnom platiti deset miliona manje.

Također, u posljednjih nekoliko dana pojavile su se špekulacije kako Keita više nema želju za igranjem u RB Leipzigu, te ne namjerava ostati u klubu do početka ljeta. Bild čak piše kako Gvinejac više nije u dobrim odnosima sa svojim suigračima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!