NaslovnicaVijestiTrener Real Madrida, Zinedine Zidane teško podnio poraz protiv Seville

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane teško podnio poraz protiv Seville

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je da je teško podnio poraz od Seville, ali da takav rezultat neće utjecati na njegove nogometaše. Real je zabilježio prvi poraz tek u 18. kolu Primere, pošto je u nedjelju navečer kao gost izgubio od Seville s 2:1 pogotkom Stevana Jovetića u sudačkoj nadoknadi.

trener real madrida

“Teško sam podnio ovaj poraz. Imali smo utakmicu u svojim rukama i ovo je baš težak poraz. Ipak, motivirani smo nastaviti dalje, iako znamo da će biti teško do kraja sezone”, rekao je Zidane španjolskim medijima.

Real je zabilježio prvi poraz tek u 18. kolu Primere, pošto je u nedjelju navečer kao gost izgubio od Seville s 2:1.

Zidaneov tim je vodio golom Cristiana Ronalda iz penala u 67. minuti, ali je Sevilla preokrenula autogolom Sergija Ramosa u 85. i pogotkom Stevana Jovetića u sudačkoj nadoknadi. Francuski stručnjak je naveo da je bilo teško sjediti u svlačionici poslije utakmice, ali da je igračima posebno neugodno jer su poraženi prvi put poslije 40 utakmica.

“Sevilla je pokazala da može boriti i za trofej u Primeri. To je tim koji igra dobar nogomet, koji se bori i igra punim kapacitetom”, kazao je Zidane.

Sevilla se pobjedom približila vodećem Realu na samo jedan bod na tablici španjolskog nogometnog prvenstva.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!