NaslovnicaVijestiTrener Rome otkrio šta je rekao svojim igračima u svlačionici

Trener Rome otkrio šta je rekao svojim igračima u svlačionici

Eusebio Di Francesco, trener Rome otkrio je šta je rekao svojim igračima u svlačionici nakon velike pobjede i nevjerovatnog preokreta protiv Barcelone u uzvratu (3:0), te prokomentirao igru Edina Džeke i Patricka Schicka, kao i izbor izvođača penala.

“Mislim da smo zaslužili slavlje u svlačionici. Doista smo vjerovali da to možemo učiniti. Prva stvar koju sam im rekla je da sada možemo uživati, ali želimo još”, rekao je Eusebio Di Francesco nakon nevjerojatne utakmice njegove momčadi.”

“Ja sam taj koji na sebe preuzima kritike i krivnju za poraze, ali večeras sam samo sretan zbog mojih igrača. Mentalna snaga je ono što pravi razliku, ne taktika. Da, ja sam izabrao taktiku, izabrao sam da se ne branimo, želio sam da budemo agresivni. ali u ovom trenutku jedino što me zanima je filozofija momčadi”.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Uvijek želimo više, a večeras smo uživali u ostvarenoj želji. To se događa kada vjerujete da možete više. Sada gledamo samo naprijed “, dodao je trener Vučice.

Nije Di Francesco htio je govoriti o krajnjem dosegu svog tima.

Potop Barce u Rimu: ‘Vučica’ na krilima Džeke prošla u polufinale Lige prvaka!

Florentino Perez već ‘zna’ protivnika u polufinalu LP

“Moramo vjerovati u sebe, to je najvažnije. To je naš cilj. Ako kažemo da je ovo dovoljno, to nije dobro, ne bih bio zadovoljan”, kaže Di Francesco koji je govorio i o Schicku i o Džeku, ali i o tome zašto je De Rossi je izveo udarac sa bijele točke:

“Schick je odličan igrač. Prije meča sam rekao Džeku da mu pomogne. Pokazao je kvalitetu i bio je opasan. Taktički, mislim da je bio gotovo savršen i vrlo sam sretan zbog njega, kao i zbog ostatka momčadi.”

“Ja sam taj koji unaprijed određuje ko će da šutira penal. De Rossi je naviknut na takve situacije i sve je dobro prošlo”, objasnio je trener tima koji će u nadolazećim danima s razlogom biti u centru pažnje nogometne javnosti

“Kad nešto radite, mora postojati mjesta za proslavu i strast, a večer ću slaviti s obitelji i djecom”, rekao je Di Francesco na kraju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!