NaslovnicaVijestiCarlos Tevez ima novi trenerski posao

Carlos Tevez ima novi trenerski posao

Ikonu argentanskog nogometa, Carlosa Teveza, sada vidimo u ulozi trenera. Nelson Lafit, renomirani novinar iz Argentine, izvještava da će karizmatični Carlitos preuzeti ulogu trenera u prvoligaškom klubu Independiente. Vjeruje se da je Tevez uspješno pregovarao s upravom kluba te da će dovesti trojicu novih igrača kako bi ojačao ekipu za nastavak sezone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon povlačenja s nogometnog terena prije dvije godine kao član Boce Junior, Carlosu Tevezu se pruža druga prilika u ulozi trenera. Tevez je već jednom preuzeo trenerski položaj, vodeći Rosario Central, no suradnja s timom iz Lea Messija rodnog grada završila je nakon što su zauzeli 20. mjesto na ljestvici.

U svojoj prošlosti, Tevez se etablirao kao jedan od izvanrednih svjetskih igrača čiji su tragovi neizbrisivi u mnogim klubovima. Njegova nogometna avantura obuhvaćala je epohe provedene u ekipama poput Boce, Corinthiansa, West Hama, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Juventusa i Shanghaja. Kroz dva razdoblja, Tevez je vraćao se Boci, a posebno se ističe njegova 2020. povratnička sezona koja mu je donijela posljednji naslov.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!