NaslovnicaVijestiTri dana do El Clasica: Navijači Reala u ŠOKU! OPRAVDANO!

Tri dana do El Clasica: Navijači Reala u ŠOKU! OPRAVDANO!

Nogometni svijet sa nestrpljenjem čeka subotu kada je na raposredu u 13 sati na Santiago Bernabeu stadion drebi susret između Real Madrida i Barcelone.

Navijači Reala u ŠOKU

Napetost prije početka meča već lagano raste, u oba kampa. Međutim, treba napomenuti da je trener Real Madrida Zinedine Zidane kao i navijači Galaktikosa trenutno prilično zabrinutu. I s pravom su zabrinuti, jer je razlog opravdan!

Kao iz vedra neba odjeknula je vijest da Cristiano Ronaldo danas nije trenirao s ekipom! Nakon što je Real osvojio Svjetsko prvenstvo, gdje je Ronaldo nastupao, on je se žalio lječnicima Reala da ima problema s mišićima. Madridski klub objavio je da Ronaldo trenutno trenira sam, odvojeno od ostatka ekipe, i to na otvorenm treningu za javnost.

>> Zidane odlučio: Zvijezda Real Madrida počinje El Clasico sa klupe

U narednim danima zasigurno će biti dostupne neke konkretnije informacije, ali za sada je Ronaldov nastup upitan. Njegovo eventualno neigranje u subotnjem El clasicu predstavljat će ogroman hendikep domaćinima. Istina je da Real ima manje utakmicu od Barcelone, ali madriđani na tabeli za Barcelonom zaostaju ogromnih 11 bodova.

[su_bonus]

Zanimljivo je dodati da trener Zidane u planu imao od prve minute na teren poslati RBB trio, Ronalda, Balea i Benzemu, što se zadnji put dogodilo prije osam mjeseci. U ovom trenutku kako stvari stoje, od toga neće biti ništa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!