NaslovnicaVijestiTri napadača iz Premier lige koje Manchester United prati ovog mjeseca

Tri napadača iz Premier lige koje Manchester United prati ovog mjeseca

Manchester United na svojoj meti ima tri napadača iz Premier lige ovog siječnja. Menadžer Jose Mourinho je bio vrlo jasan u svojoj želji za dodatnim troškovima u klubu, dok su njihovi protivnici Manchester City dobro udaljeni na vrhu tabele.

Tri napadača

Do sada je Pep Guardiola lagano prošao kroz polovinu sezone, a neporažen je, dok je ispustio samo četiri boda.

Njihov brzi porast u drugoj sezoni Guardiole, raspršio je pritisak na Mourinha, jer United nije uspio replicirati taj napredak.

Nije da United ima lošu sezonu. Njihov broj od 47 bodova je šest bodova više nego što su imali prije godinu dana. No, oni su ove sezone 15 bodova u zaostatku – nešto što je više do Manchester Cityjeve nevjerojatne forme, nego do njih.

Mourinho je bio vrlo jasan o tome što misli. On je rekao da City ‘kupuje bekove za cijenu napadača’, jer je njihova ljetna potrošnja. rezultirala sa više od 100 milijuna funti, potrošenih na Kyle Walkera, Benjamin Mendyja i Daniloa.

[su_bonus]

Sada United želi potpisati napadača – i ako ne zbog troškova Cityja.

Mourinho i United žele potpisati Alexis Sancheza, Jamie Vardyja ili Javier Hernandeza, izvještava Telegraph.

Sanchez je nesumnjivo najbolji od ove trojice – iako su male vjerojatnoće da će on doći.

City je dobro dokumentirao da želi Čileanca, a Arsenal bi vjerojatno bio sretniji da ga proda njima, nego starom rivalu u United.

Jamie Vardy je možda najzanimljiviji cilj. Napadač Leicester Cityja je napunio 31 godinu i tako neće predstavljati dugoročno rješenje za Unitedovu momčad, no Vardy se pokazao kao pouzdan strijelac u Premier ligi.

Dodat će nešto sasvim drugačije u odnosu na Lukakua, dok je njegov rekord na vrhu ljestvice lige, upravo ono što Unitedu treba, s obzirom na uobičajeni plan u tim utakmicama.

[su_no1forfootball]

Hoće li Leicester prodati ili ne, nije nam poznato, iako bi to sigurno bio posljednji put kada nešto mogu zaraditi od njega.

Javier Hernandez je zasigurno vrlo dobro poznat navijačima Uniteda koji je proveo pet godina u klubu. Pridružio se 2010. godine, ali ga je Louis van Gaal prodao 2015. godine u Bayer Leverkusen.

West Ham ga je potpisao ovog ljeta za 16 milijuna funti, no novi menadžer David Moyes nije oduševljen i rado će ga prodati kako bi finansirao nova pojačanja.

Mourinho je dva puta govorio o njemu prije. Natrag u travnju, žalio se na prodaju igrača, tvrdeći da Meksikanac može postići 20 golova u trenutnoj momčadi Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!